Preston Slaapcomfort

Preston slaapcomfort boxspring

Preston Sunday 800 boxspringset

Zondag, een dag waarop even niks hoeft.
Geen wekker, geen werk, geen stress.
Gewoon lekker ontspannen wakker worden en relaxed en fit aan de dag beginnen.

“Voelde elke dag maar als een zondag”

Deze boxspring oogt niet alleen Royaal, maar slaapt ook heel royaal dankzij de matrassen met High-Low pocketveren.

Standaard wordt de set geleverd met glad gestoffeerd hoofdbord en optioneel met knopen uitgevoerd worden of met een hoofdbord met horizontale lijnen. De Sunday 800 is dan ook favoriet bij echte uitslapers. U heeft keuze in hardheid van de matrassen. Standaard met koudschuim HR topper of optioneel met Airflow topper(met pocketveer in de topper)

Preston Royal boxspring

Preston Royal de boxspring onder de boxsprings

De Preston ****Royal werd gelanceerd in 2010 en houdt nog altijd stand. Tegenwoordig is het één van de meest gewaardeerde producten van Preston collectie. De ****Royal heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld en nu is het bed verfraaid met nieuwe stoffen en nieuwe kleuren.

De ****Royal heeft het 7 zonesysteem met pocketveren. Verder heeft het een extra zachte, lange schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug.De verkoelende matrashoezen zorgen voor een weldadige nachtrust. Het systeem is verder verbeterd met een pocketveren in het onderframe. De ****Royal is desgewenst verkrijgbaar met kunstleer, in veel verschillende kleuren. Dubbele stiksels. Ruime sorte-ring accessoires en poten. Natuurlijk zijn er verschillende hoofd en voetborden leverbaar. De ****Royal is de boxspring onder de boxsprings.

De Preston ****Royal is in alle standaardmaten leverbaar en kan ook naar eigen voorkeuren worden samengesteld. Natuurlijk 25 jaar garantie op veer en frame breuk.

Stevigheidsgraden: zacht, medium, stevig en extra stevig.

Preston Ceasar boxspring

Preston Caesar een boxspring om van te dromen...

Alsof je in een superluxe hotel slaapt…. Kijk alleen maar eens naar dat strak gestoffeerde hoofdbord. Preston ***Caesar heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor een weldadige gezonde nachtrust. Zo is de boxspring uitgerust met ondersteunende pocketveren. En biedt deze boxspring u de keuze uit een reeks ongekend goed ventilerende matrassen en luxe toppers natuurlijk in diverse stramheden. Voor de afwerking van boxspring, matras en hoofdbord kun je kiezen uit de mooiste meubelstoffen. Dit model is eventueel ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering

Preston Easy boxspring

Preston Easy kwaliteit en vakmanschap.

Kwaliteit en vakmanschap. Dit zijn de elementen die de basis vormen voor boxspring Easy. Het eigentijdse ontwerp, de gebruikte materialen en de verfijnde afwerkingen stralen klasse en degelijkheid uit. Easy heeft een beperkt stoffen palet en is ook in een beperkt aantal ma-ten leverbaar.

Tevens is deze boxspring standaard voorzien van luxe 7-zone geïntegreerde pocketvering matras en comfort Topper. De RVS ronde poten maken de set echt af.

Preston Sheraton

Preston Sheraton een boxspring om van te dromen...

De mooie boxspring Sheraton vlak of elektrisch uit de Preston collectie is een trendy en strakke boxspring. Het strak gestoffeerde hoofdbord is in diverse hoogtes leverbaar. Ook in breedte kan dit hoofdbord aangepast worden en op verzoek is het hoofdbord ook met knopen leverbaar. De afwerking van deze boxspring is absoluut hoogwaardig te noemen en

deze kwaliteit biedt boxspring Sheraton in combinatie met een z..r scherpe prijs. Een perfecte combinatie dus.

Het kwalitatief hoogwaardige onderstel verwent je lichaam de gehele nacht in combinatie met de 7-zone Pocketvering matrassen met een afdeklaag van ventilerend Comfortschuim en daarboven op een comfortabele Topper. De pocketveer matrassen zijn er in diverse uitvoeringen. Denkt u dan aan Comfortschuim natuur, drukverlagend, soepel of stevig ligcomfort. Laat u uitgebreid informeren bij uw slaapspecialist. Standaard heeft de boxspring Sheraton een hoogwaardige Comfortschuimtopper, maar ook hier kies je indien gewenst voor een andere topper. Het ligcomfort stel je zo helemaal af op uw persoonlijke wensen.

Met de stofsoort en kleur naar keuze maak je de boxspring helemaal af. Geniet van een heerlijke nachtrust en uitgeruste ochtenden met boxspring Sheraton. Garantie 25 jaar op veer- en framebreuk.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier