Texeler kussens

Texeler Kussens / hoofdkussens: Comfortabel wegdromen

Texeler kussen

Hoofdkussens van Texeler bieden een gezonde nachtrust. Uw spieren kunnen zich optimaal ontspannen. Dat is relaxen na een drukke dag! Alle Soezz kussens zijn gemaakt volgens vaste criteria: steun, veerkrachten Texelse wol. Ze zijn verkrgijbaar in diverse hoogtes en diktes. U kunt kiezen voor stevige ondersteuning of juist een zachte ligging. De Soezz collectie bevat ook kussens met een vulling van synthetische vezelbolletjes.

Hoofdkussen MultiCushion Soezz

Comfortabel kussen, voorzien van een ingebouwde latex neksteun met pocketveertjes en een omranding van zuiver scheerwol. De MultiCushion heeft een velours tijk, met wol gevuld. Ideaal kussen om de wervelkolom te ontlasten.

Hoofdkussen MultiCushion Nature

Een heerlijk hoofdkussen met een vulling van luchtige, scheerwollen bolletjes en een katoen/satijnen tijk.

Hoofdkussen MultiCushion Organic

Luxe hoofdkussen met een tijk van een wollen vacht, met een vleugje Kasjmier. Gevuld met veerkrachtige, scheerwollen bolletjes.

Hoofdkussen Perfection

Een weldadig hoofdkussen met een edelsatijnen tijk, voorzien van wol. Het kussen zelf is gevuld met zachte, scheerwollen bolletjes.

Meer informatie of vragen over het Texeler kussen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier