Tempur matrassen

TEMPUR® matrassen

Ieder mens is uniek. We verschillen allemaal in lichaamsvorm, gewicht en smaak. Daarnaast slapen we allemaal verschillend. Het investeren van tijd in het vinden van een matras dat u, iedere nacht weer, de beste nachtrust biedt en dat u niet wilt verlaten, is het zeker waard #myperfectfit.

Het TEMPUR® matrassenassortiment bestaat uit drie soorten matrassen, elk met een uniek gevoel. U kiest tussen een zachter gevoel, een steviger gevoel en een medium gevoel.

TEMPUR® matrassen Original : Ontworpen voor een steviger gevoel.

Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR®wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

TEMPUR® matrassen Cloud : Ondersteunend met een zacht gevoel.

De TEMPUR® Cloud collectie is ontwikkeld voor mensen die een matras willen die direct zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR®Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

TEMPUR® matrassen Sensation: Ondersteunend met een medium gevoel.

Als u alle voordelen van TEMPUR® wenst, maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze.

Kom vrijblijvend langs bij Van den Eijnde in Someren-Eind onze slaapexperts adviseren u graag en vinden samen met u de Tempur matras die perfect bij u past.

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind. Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVEN – HELMOND – WEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze , Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier