Tempur matrassen

Tempur slapen

TEMPUR®
Uw beste nachtrust begint hier

Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft … TEMPUR® matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich helemaal gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, zodat u uitgerust de dag kunt beginnen.

De TEMPUR® geschiedenis begon toen de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR®. Sindsdien hebben de wetenschappers en technici van TEMPUR, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen, slaapsystemen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR® is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Tegenwoordig kent slechts een handvol topwetenschappers van TEMPUR® de formule voor het maken van TEMPUR®-materiaal.
TEMPUR® produceert het materiaal uitsluitend in  eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten. TEMPUR® investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om te zoeken naar nieuwe innovaties op slaapgebied en ervoor te zorgen dat de technologie en producten altijd de best mogelijke nachtrust bieden.

tempur matrassen

Ontdek onze nieuwe TEMPUR matrassencollectie

Onze wetenschappers komen steeds meer te weten over slaap, met als resultaat dat onze designers en ontwikkelaars constant nieuwe en innovatieve oplossingen kunnen aandragen voor uw slaapkamer. Lees verder voor meer informatie over onze TEMPUR® matrascollecties.

TEMPUR original matras

Ontworpen voor een steviger gevoel.
Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR®wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

 • Nieuw Design
  Met een zachte, op maat gemaakte, frisse cover, zien TEMPUR® matrassen er net zo goed uit als dat ze voelen.
 • TEMPUR® Materiaal
  Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Het TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.
 • Matras Label Design
  We hebben het makkelijker gemaakt om het beste matras te vinden d.m.v. herkenbare labels in drie verschillende kleuren.
 • CoolTouch™ Technologie
  Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Door de nieuwste technologie blijft de hoes koel en bevordert het de afvoer van overmatig bocht
 • QuickRefresh™ Cover
  Onze rekbare hoes ritst perfect op en af, waardoor het wassen van de hoes gemakkelijk is. De hoes kan omgewisseld worden waardoor de aankoop van een nieuw matras niet nodig is.
 • 10 Jaar Volledige Garantie
  Op onze matrassen geldt een garantie van 10 jaar volledig. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

Meer informatie over Tempur matrassen? Laat je gratis adviseren door onze slaapspecialisten.
Kom naar Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren- Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVEN – HELMOND – WEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze , Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier