Tempur bedden bij Van den Eijnde Someren

Tempur bedden bij Van den Eijnde Someren

Tempur matrassen

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Over de hele wereld genieten TEMPUR gebruikers van de best
mogelijke nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het TEMPUR materiaal. Het materiaal vormt zich naar de
contouren van uw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning.
Waarom gunt u uzelf niet de best mogelijke nachtrust?

TEMPUR  MATRASSEN

Aangezien een goede nachtrust essentieel is voor uw gezondheid en welzijn, is het belangrijk om te investeren in een goede kwaliteitsmatras die het comfort en de ondersteuning biedt die u nodig heeft. TEMPUR matrassen en kussens  biedt een breed assortiment van matrassen in verschillende comforttypes welke allen superieure TEMPUR ondersteuning geven. Ontdek nu welk matras het beste bij u past… Omdat iedereen een andere definitie van comfort heeft, heeft TEMPUR drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel een eigen ligervaring.

Tempur Van den Eijnde Someren

Tempur Van den Eijnde Someren

KIES DE MATRAS DIE PERFECT BIJ U PAST

TEMPUR® heeft drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam. Iedere collectie is ook verkrijgbaar in een Breeze uitvoering voor een koelere ervaring.

NIEUW TEMPUR HYBRID MATRAS

Een perfecte combinatie van geavanceerd TEMPUR materiaal en micro pocketveren… Ervaar nu het revolutionaire gevoel van een matras waarin het unieke TEMPUR materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren. De wetenschappers en technici van Tempur zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met onderzoek naar de mogelijkheid om TEMPUR materiaal en pocketveren te combineren. En het baanbrekende resultaat daarvan is de Hybrid matras, de meest innovatieve TEMPUR matras tot nu toe. Naast het drukverlagende TEMPUR materiaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

Voordelen

  • De matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
  • De matras bevat een laag drukverlagend TEMPUR materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.
  • De combinatie van de micro pocketveren en het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning
  • De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.
  • 10 jaar volledige garantie op de matras
  • De hoes van de matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C

Het verschil tussen de Hybrid Supreme en Hybrid Elite matras

De Hybrid Supreme matras heeft een 3 cm hoge comfortlaag en een 5 cm hoge High Mobillity ondersteuningslaag die beiden gemaakt zijn van het unieke TEMPUR materiaal. In de Hybrid Elite matras zijn die lagen net wat hoger. De comfortlaag is 4 cm hoog en de ondersteuningslaag is hier 8 cm hoog. Hierdoor ervaart u de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal in de Elite matras beter.

Afritsbare hoes

De bovenzijde van de matras bevat een afritsbare hoes die heel eenvoudig te verwijderen is.  Daarna kan deze in zijn geheel in de wasmachine en is wasbaar op 60 °C. Het is nu heel eenvoudig om uw hoes te reinigen.

90 dagen omruilgarantie

Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom bieden wij u een 90 dagen omruilgarantie aan. U kunt de matras 90 dagen lang thuis uitproberen. U bent gewend aan uw eigen matras, waardoor u altijd even moet wennen aan een nieuw matras, ook dat begrijpen wij heel goed. Heeft u na een aantal weken toch het gevoel dat uw lichaam behoefte heeft aan een steviger of zachter matras, dan kunt u de matras heel eenvoudig omruilen voor een ander matras uit het TEMPUR assortiment. Wilt u meer informatie over de omruilgarantie? Vraag ernaar, wij zijn immers uw TEMPUR adviseur.

TEMPUR Original matras

Comfort en ondersteuning
Bij de TEMPUR® Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam. De matrassen in deze collectie zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en in alle standaard maten. Bovendien zijn de matrassen geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems. Probeer de TEMPUR Original collectie voor een ondersteunend, steviger gevoel.

TEMPUR Cloud matras: Ondersteunend en zacht

De TEMPUR® Cloud™ collectie is ontworpen voor mensen die een zacht matras willen die tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld TEMPUR Extra Soft™ materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De perfecte balans tussen de Extra Soft™ bovenlaag en de TEMPURondersteuningslaag die zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR … met een zachter gevoel. TEMPURCloud™ matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems. Houdt u van een zacht matras? Probeer dan de TEMPUR Cloud collectie voor een ondersteunend, zachter gevoel. Het voelt alsof u slaapt op een wolk.

TEMPUR Sensation matras: Een sensatie in comfort

Als u alle voordelen wilt van TEMPUR®, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de TEMPUR Sensation collectie de perfecte keuze. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning. De TEMPUR Sensation matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems. De TEMPUR Sensation collectie biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras maar dan in combinatie met het comfort en de drukverlagende ondersteuning van TEMPUR.

TEMPUR® Breeze matras een koele manier van slapen

Het TEMPUR Climate Material™ zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. Uitmuntende slaaptechnologie van TEMPUR®. Materace TEMPUR® gaat in 2014 verder met onze nieuwste innovatie.TEMPUR Breeze matrassen bevatten nieuw gedeponeerd TEMPUR Climate Material™ en een unieke hoes die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en af te voeren. Door relatieve vochtigheid te verminderen en de luchtstroom te bevorderen optimaliseert Breeze het microklimaat zodat u koeler kunt slapen. Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in Original, Sensation en Cloud collecties in de hoogtes 22 cm en 27 cm, zodat u het perfecte matras kunt vinden voor uw comfort.

Hoe het werkt

De kern van Breeze matrassen bevat TEMPUR Climate Material™ oftewel TCM. In combinatie met een 3D-hoes helpt dit bij het beheren van het microklimaat om u heen wanneer u slaapt. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Een laag TCM met dikke wanden van open cellen zorgen vervolgens voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler kunt slapen.

Waarom TEMPUR?

Over de hele wereld genieten miljoenen TEMPUR gebruikers van het uitstekende comfort en de unieke, drukverlagende werking van het TEMPUR materiaal.
Anders dan bij een matras met pocketveren, latex of schuim vormt een TEMPUR matras zich naar het lichaam in plaats van andersom. Onder invloed van gewicht en lichaamstemperatuur wordt het materiaal zacht waar dat gewenst is en blijft het stevig waar dat nodig is. Het resultaat is een heerlijke, rustige en diepe slaap en uitgerust opstaan.

Tempur
Uw TEMPUR adviseur  Van den Eijnde Slapen vertelt u graag alles over de verschillende  Tempur matrassen en kussens.
Tempur matrassen

Een kijkje op de beddenafdeling van Van den Eijnde, Tempur matrassen studio

Meer informatie over Tempur matrassen? Laat je gratis adviseren door onze slaapspecialisten.
Kom naar Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren- Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVEN – HELMOND – WEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze , Maarheeze, Budel en Nuenen.