Zondag meubel

Zondag's meubelen
Zondag Meubel staat voor kwaliteit, snelle levering en jarenlang slaapcomfort. De comfort-ledikanten, bijmeubelen en linnenkasten zijn gemaakt van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Meubelfabriek met eigen productie. Zondag’s Meubelfabriek fabriceert al haar slaapkamermeubels in eigen productie. Hierdoor kan er snel worden geleverd, is de kwaliteit gewaarborgd en is service zoals maatwerk mogelijk.

Kwaliteit door eigen productie

Zondag’s comfort ledikanten, bij-meubelen en linnenkasten zijn gemaakt van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen.Het gehele productieproces vind plaats in de eigen fabriek. Ervaren vakmensen zien toe op de kwaliteit van het product, tijdens iedere fase van het productie proces.

Zelf hout inkopen

Het hout wordt door de gebroeders Zondag persoonlijk ingekocht. Zij willen namelijk met eigen ogen zien dat ze uitsluitende de juiste kwaliteit inkopen. De juiste materialen vormen bij Zondag’s Meubelfabriek de basis voor een kwalitatief goed ledikant, linnenkast en bij-meubel.

Maatwerk bij meubelfabriek Zondag

Meubelfabriek voor meubels ‘op maat’

De hele productie vindt plaats op de fabriek bij Zondag, die onder andere een eigen machinale en spuiterij heeft. Hierdoor kan Zondag producten uit haar collectie desgewenst op maat aanpassen. Denk aan een afwijkende maat of kleur.  De meerprijs wordt vooraf bekend gemaakt, dus u staat nooit voor verrassingen.

Maatwerk maakt het verschil
Uiteindelijk gaat het erom of de klant een goed gevoel heeft over zijn/haar aankoop van nieuwe slaapkamermeubels. Hierbij kunnen juist de details het verschil maken. Net even de afwijkende lengte- of breedte maat of die kleur die de klant graag wil. Ook aangepaste lighoogte of verrijdbare modellen mogelijk.

Meer informatie of vragen over de ledikanten van Zondag Meubel?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier