Sealy bedbodem

Seally Matrassen bij Van den Eijnde Woninginrichting Someren
Seally Matrassen bij Van den Eijnde Woninginrichting Someren

BEDBODEM SEALY

Voor de perfecte slaapervaring heeft Sealy, als ondersteuning van de Hybrid matras, twee type bedbodems ontwikkeld. De vlakke variant voor een traditioneel gevoel en de elektrisch verstelbare variant voor extra comfort.
Of kies voor een stijlvolle foundation. Door de mooie stof en elegante afgeronde hoeken een aanrader voor iedere slaapkamer.

Kies uit vlakke of elektrisch verstelbare Sealy Hybrid-Bedbodems die zorgen voor een perfecte ondersteuning van de Sealy hybrid matras van de Sealy Hybrid-Matras. Bij de elektrisch verstelbare bedbodem zijn de draadloze radiografische afstandsbediening, hoofd- en voetbeugel inbegrepen en zorgt dus voor het ultieme gemak. Met deze bedbodem is bijna alles mogelijk: ontspannen, tv kijken, lekker achterover leunen aan het einde van de dag of zelfs nog wat werken.

Het monteren van de bedbodem dient te worden uitgevoerd volgens de instructies uit de gebruikershandleiding. Onjuiste montage kan ertoe leiden dat de bedbodem niet goed functioneert. De bijgeleverde schroeven, onderdelen en hulpmiddelen moeten bij het monteren gebruikt worden. Dankzij de elektrisch verstelbare bedbodem is het mogelijk de meest comfortabele houding in te nemen. Met behulp van de afstandsbediening kan je zowel het voet- als het ruggedeelte naar wens instellen. Alle modelen kunnen met of zonder bedombouw worden gebruikt.

Leef, geniet en ontspan met Sealy.

 

Meer informatie of vragen over de bedbodems van Sealy?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier