Raambekleding zoals Gordijnen,  Vitrage en Shutters

Gordijnen bieden vele mogelijkheden voor het creëren van sfeer in huis afgestemd op de kleuren en stijl van de meubelen en de wanden. Dit is mogelijk in de vorm van overgordijnen, inbetween stoffen en vitrage. Natuurlijk staat de tijd niet stil en hebben we tegenwoordig nog veel meer soorten raambekleding, denk bijvoorbeeld aan de shutters van Jasno. Gordijnen bieden vele mogelijkheden voor het creëren van sfeer in huis afgestemd op de kleuren en stijl van de meubelen en de wanden. Dit is mogelijk in de vorm van overgordijnen, inbetween stoffen en vitrage.

Luxaflex inspiration dealer

Van den Eijnde Someren is Luxaflex inspiration dealer

Bekende merken in de collectie raambekleding van Van den Eijnde zijn o.a. : Luxaflex , Ado , Kobe, Your EditionHolland Haag , BeceArteluxVriesco JasnoVadain, A House of Happiness.  Met een veelheid aan kleuren en dessins kunt u alle kanten op. U wordt aangemoedigd om uw eigen ideeën creatief vorm te geven. Alle producten worden door ons gemeten, gemaakt en geplaatst, zodat u een perfect passend product krijgt dat past in uw interieur. Gordijnen zijn een eyecatcher en geven een rijke uitstraling aan je interieur. Welk soort gordijn past het best bij jou? Luxaflex heeft een ontzettend groot assortiment raambekleding en horren. De totale collectie Luxaflex (voor alles aan de binnenzijde van het raam) is bij Van den Eijnde woninginrichting te Someren verkrijgbaar.

Gordijnen

Gordijnen op de afdeling meubels van Van den Eijnde Wonen & Interieur

Gordijnen zijn er natuurlijk in diverse soorten zoals bijvoorbeeld:

Plooigordijn: Plooigordijnen zijn erg populair. Doordat boven in het gordijn plooien worden gemaakt, waaiert de stof prachtig uit richting de onderkant. Dit geeft een luxe effect aan het gordijn.

Vouwgordijnen: Heb je niet veel ruimte maar wil je toch mooie raamdecoratie? Dan raden we je een vouwgordijn aan. Voor elke stijl is er een schitterend vouwgordijn te maken!

Wavegordijn: Wil je een perfect golvende beweging in je gordijn? Neem dan een wavegordijn! Het staat modern, chique en past heel goed in een eigentijds interieur!

Ringgordijn: Geef je gordijn een stoer uiterlijk met zeilringen! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren waarmee je interieurstijl ook in de gordijnen terugkomt!

Gordijnen

In de showroom van Van den Eijnde Wonen & Interieur  te Someren-Eind treft u gordijnen en vitrages van heel veel bekende merken

Geef uzelf een veilig en comfortabel gevoel

Maak het uzelf gemakkelijk door met een druk op de knop uw (rol)gordijnen open, dicht, omhoog of omlaag te doen. Het kantelen van jaloezieën is kinderspel geworden met de scroll-knop op de afstandsbediening. Daarnaast is het ook mogelijk om de raamdecoratie aan te sturen met uw smartphone of tablet!

Meer informatie of vragen over de gordijnen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.