Ado

Ado gordijnenADO staat voor een hoogwaardige kwaliteit van al haar producten. Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. U krijgt dan ook op elk product een garantie op fabricagefouten.

Wel willen wij u wijzen op de richtlijnen ten aanzien van reinigen. De meeste producten kunt u zelf wassen, andere producten kunnen uitsluitend chemisch worden gereinigd. Dit hangt af van de samenstelling van de stof en de (na)bewerkingen die de stof heeft ondergaan. Bij elk product dat u aanschaft, wordt een wasvoorschrift gegeven. ADO producten zijn lichtecht en zo goed als krimpvrij; zelfs na diverse keren wassen.

Ado productassortiment

Overgordijnen Ado

 

Overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang! Ado biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd. Het gordijn bestaat als het ware uit één stuk, er hoeven geen banen aan elkaar te worden gestikt. Dit valt mooier en een bijkomstige pré, er is geen patroonverlies.
Ado Transparante stoffen

Transparante stoffen

ADO heeft een mooie collectie kamerhoge transparante stoffen. Deze fijne, transparante stoffen hangen zonder naden voor uw raam, het gordijn bestaat uit één geheel. Stoffen worden verkocht per strekkende meter. Transparante stoffen variëren qua afmeting van 180 tot circa 340 cm hoog, de breedte is oneindig.

Ado Cordon gordijnen

Cordon
Cordon is de naam van een collectie soepele koordgordijnen gemaakt van brandvertragend Trevira CS, in diverse sprekende kleuren, die zorgen voor een subtiel en decoratief interieur. De garens zijn heel licht waardoor ze erg beweeglijk zijn en zorgen voor een afscheiding die niet statisch is, maar tegelijk toch een bepaalde geborgenheid geeft. Het gordijn kan gebruikt worden voor ramen, maar ook voor afscheiding van een ruimte of voor een wand, verkrijgbaar in hoogtes tot circa 400 cm.

Cordonlamelle

Met name in moderne designinterieurs bieden de nieuwe ADO Cordonlamellen innovatieve oplossingen voor thuis, op kantoor of in openbare gelegenheden. Niet alleen als raamdecoratie is het een prachtig product, maar ook als afscheiding van ruimtes biedt ADO hiermee een originele oplossing. Ook bij schuine plafonds en ramen zijn de ADO Cordonlamellen eenvoudig toe te passen

Ado breedtestoffen gordijn

Breedtestoffen

ADO heeft een grote collectie breedtestoffen van zachte veloursstoffen in harde kleuren tot stoffen met bijzondere dessins, ontworpen door vooraanstaande designers. De collectie is zodanig opgebouwd, dat voor elk interieur een passend ontwerp in een superieure stof te krijgen is.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen van ADO worden met zorg op maat gemaakt. Met de vouwgordijnen De Luxe zijn vele sferen te creëren en door de grote verscheidenheid in kleur en dessin passen ze in ieder type interieur; van klassiek tot modern tot een breedte van circa 600 cm breed!

Paneel gordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn decoratief en kunnen gebruikt worden bij vensters, maar ook voor bijvoorbeeld scheidingswanden, coulissen en als wanddecoratie. Ze kunnen verschoven worden door middel van een trekstang of een koord. De rails is verkrijgbaar in wit of aluminium.

Ado Vitrage

Vitrage

ADO heeft een grote collectie vitrage. Geschikt voor elk type raam en verkrijgbaar in talloze kleuren zodat het exact bij uw interieur past. Samen met de overgordijnen kan vitrage een geheel vormen. Dit kan een bepalend element in uw interieur zijn.

Meer informatie of vragen over de gordijnen van Ado?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier