Artelux Gordijnen

Artelux Gordijnen / gordijnstoffen

artelux gordijnenArtelux staat voor een sfeervol gordijnstoffen concept. Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. Met Artelux is iedere emotie haalbaar.

Collectie Gordijnen

De nieuwe Artelux raambekleding , een collectie bestaande uit rijke jacquards, fraaie transparanten, ausbrenners en een breed kleurenpalet aan uni stoffen! We zoeken steeds meer de balans tussen functie en schoonheid. Duurzaamheid en plezier. Tijdloos en mooi. Waarbij er aandacht is voor het ambacht en we het waarderen als er een stukje persoonlijkheid in terug komt.
Artelux Gordijnen
Artelux introduceert een verrassende degradé kwaliteit deze collectie: Ariane. Het ingeweven bloempatroon heeft een vloeiend kleurverloop in de hoogte. Het doek aan beide kanten te gebruiken is. De kamerhoge uni stof Maxima heeft een rijk effect in het garen waar er een bijzonder beeld ontstaat in de structuur.

Meer informatie of vragen over Artelux Gordijnen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier