bécé raamdecoratie

STIJLVOL WONEN

bécé raamdecoratie

Wie wil er niet wonen in een warm, chic en uitnodigend huis? Een stijlvol interieur geeft een gevoel vancomfort en ongedwongen luxe. Benadruk deze woonstijl met raamdecoratie in rijke kleuren zoals diepbruin, brons en met sfeervolle accessoires.

Chic, luxe en stijlvol

Deze trend is chic, rijk, luxe en stijlvol. Denk aan diepe kleuren als rood en bruin en aan oude meubels die klasse uitstralen. De collectie rolgordijnen, vouwgordijnen en de luxe stoffen in de plisségordijnencollectie bieden veel stoffen die binnen deze trend vallen.

bécé raamdecoratie

 

Puur wonen

Met het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, wol en linnen creëer je een pure sfeer in huis. Soepel vallende raamdecoratie in zand- of taupekleur draagt bij aan het authentieke gevoel dat je huis uitstraalt. Maak je rolgordijn of vouwgordijn bijzonder met een stoere houten onderlat of een mooi stiksel.

bécé raamdecoratieRomantisch wonen

Speelse accenten en bijzondere details geven jouw huis een eigen stijl. Je creëert een romantische sfeer door zachte materialen en bijzondere stoffen, zoals kant en linnen, te gebruiken. Met accessoires in pasteltinten maak je deze stijl af!

Geef jouw huis een eigen uitstraling

Geef jouw huis haar eigen uitstraling met raamdecoratie uit onze uitgebreide collecties. Ieder Bécé  raamdecoratie product wordt altijd precies op maat en met oog voor detail gemaakt.

 

 

 

 

Rolgordijnen

De uitgebreide collectie bestaat uit de mooiste stoffen en bijzondere details. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn. Je kunt kiezen uit twee collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend en rolgordijnen verduisterend. Voor elke ruime en voor elk raam vind je een passend rolgordijn.
Indeling in modetrends

Je kunt je eigen rolgordijn samenstellen met tailor made opties. Alle tailor made opties zijn onderverdeeld in de nieuwste woontrends: design, stijlvol, romantisch, puur, industrieel en kleurrijk. Met de bijzondere stoffen en stiksels, flitsende trendkleuren en hippe accessoires, zoals ringen en knopen, stel je voor elke woonstijl het perfecte rolgordijn samen. Kies voor rolgordijnen en vraag in onze winkel naar de collectie bécé rolgordijnen. Wij tonen je graag onze veelzijdige collectie rolgordijnen.

 

Bekijk ook onze microsite met alle informatie over bece, klik hier

Van den Eijnde Woninginrichting & zonwering

Meer informatie of vragen over Bece gordijnen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier