Your Edition

Your edtion gordijnen

Your Edition gordijnstoffen

Your Edition! is een jong Nederlands gordijnstoffen-concept en staat voor een collectie voor jong en oud! Een collectie voor ‘mums & dads’, voor ‘boys & girls’, voor ‘teens’… eigenlijk voor iedereen die van wonen houdt! Voor vrolijke mensen met ieder hun eigen woonwensen!

De ontwikkeling van doek en dessin vindt plaats in eigen huis. Een jong en enthousiast team werkt dagelijks aan het merk. We halen inspiratie uit het leven, uit woonbladen, internationale beurzen, reizen maar ook uit kleine dagelijkse dingen. Omdat de lijnen kort zijn en we dicht op de bal zitten, spelen we handig en flexibel in op de laatste trends! Dat is our way of living…. of creating…. Dat zie je. Dat merk je. Dat voel je.

Binnen de collectie vind je naast een bont kleurenpalet ook een ruim assortiment in doeksoorten. Van ruige, stevige, stoere tot soepele, transparante en lichte stoffen. Van dicht en gesloten tot diverse maten van transparantie. Waar de zon dus in meer of mindere mate doorheen komt. Bovendien is een groot deel ook te confectioneren tot vouwgordijn. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos!

Your Edition! speelt feilloos in op de wensen van de hedendaagse consument. Marktonderzoek onder consumenten en retailers heeft ten grondslag gelegen aan de Your edtion gordijnen

 

ontwikkeling en samenstelling van de collectie Your Edition!

  • Your Edition! is een actuele, originele & kleurrrijke collectie voor 0-40 jaar.
  • Met eindeloze coördinaties: stoffen & vouwgordijnen, kortom een compleet concept!
  • Het kleurbeeld wordt afgestemd op actuele kleuren van bekende verfleveranciers.
  • Your Edition! stalen zijn voorzien van inspirerende sfeerbeelden.
  • We bieden een ruime keuze in kamerhoogkwaliteiten met als voordeel: geen naden!
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Meer informatie of vragen over de gordijnen van Your Edition?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier