Holland Haag

Nieuw in de collectie van Holland Haag:

Holland HaagNordic Living

De stoffen uit de Nordic Living collectie dragen bij aan het gevoel van warmte en behaaglijkheid binnenshuis! Voor de Nordic Living collectie, bestaande uit breedte stoffen, zijn natuurlijke vezels zoals wol en katoen gebruikt, gecombineerd met natuurlijk ogende polyester garens. De collectie bevat veel gedessineerde stoffen, met grote decoratieve elementen. Het kleurenpalet bestaat uit aardsekleuren, zoals bruintinten, diverse taupe/grijstinten en crèmekleuren aangevuld met de nieuwe paars/mauve en camel tinten

Holland Haag

Acte Presence

De kamerhoog  collectie gordijnen Acte Presence bestaat uit semitransparanten gordijnstoffen en overgordijnen. De collectie kenmerkt zich door een verfijnde en geraffineerde uitwerking van structuren en dessins.
Deze collectie is ook een aanvulling voor de projectenmarkt, dankzij een aantal mooie soepele vlamvertragende kwaliteiten. Een uniek dessin is de Victoire (links afgebeeld), een plissé vervaardigd van Trevira CS garen en is ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd.

Perfect Match 2

De nieuwe breedte stoffen collectie gordijnen – Perfect Match 2 – staat geheel in het teken van toegevoegde waarde. De uni collectie loopt uiteen van glanzende stijlvolle stoffen tot authentieke robuuste stoffen, met allen een eigentijds kleurenpalet.
Perfect Match 2 is een eigentijdse collectie die perfect te matchen is met vele verschillende interieur stijlen, dankzij haar diversiteit en uitgebreide kleurengamma’s.

Excellent Mood Gordijnen

Excellent Mood is een trendy  collectie gordijnen, die inspeelt op de vraag naar kleur. Deze collectie gordijnenvan breedte stoffen is te herkennen aan de driekleurige paarse parels. Door het gebruik van verschillende effect garens die op een creatieve manier zijn toegepast, heeft de collectie verrassende elementen! En natuurlijk mogen daarbij een aantal eigentijdse drukstoffen niet ontbreken. Gedurfd en commercieel, dat zijn de synoniemen voor Excellent Mood!

Infinity kamerhoog gordijnen

Met de nieuwe gordijncollectie van Holland Haag wordt eindeloos werkelijkheid! De collectie Infinity bestaat uit prachtige inbetweens en biedt een scala aan voordelen. Een eigentijdse en stijlvolle collectie met ein-de-loos veel mogelijkheden. Vol trots lanceren wij dan ook Infinity!
Kenmerkend voor Inifnity is dat de gehele collectie kamerhoog is. De dessins zijn naadloos te verwerken en komen uitstekend tot hun recht in zowel een modern, klassiek als landelijk interieur.

Holland Haag precious momentsPrecious Moments

Een stijlvolle collectie die, dankzij het gebruik van flamantkleuren en warme paarstinten, perfect aansluit bij de trends van nu! De nieuwe collectie Precious Moments, uitgevoerd in breedte stoffen, bestaat uit diverse uni’s en dessins. De stijlvolle stoffen met een rijke en chique uitstraling zijn een aanvulling op de Holland Haag collectie.

Glamourous Feeling

Wegens het succes van Glamourous Feeling I is deze “parelcollectie” uitgebreid met 6 nieuwe artikelen. De collectie is wederom volledig kamerhoog, heeft een luxe uitstraling en is herkenbaar aan de parels aan de stalen.

Basic Uni

Onder de naam Basic Uni zijn maar liefst 237 nieuwe kleuren geïntroduceerd in verschillende kwaliteiten en structuren!

Panorama

De succesvolle Panorama is uitgebreid met 6 nieuwe trendkleuren: Fuchsia, Mosterd, Aqua, Zwart, Tin en Grijs. Daarmee is de Panorama nu verkrijgbaar in maar liefst 56 kleuren!

Soft & Safe in-betweens

De collectie Soft & Safe staat voor een serie vlamvertragende stoffen in 100% Trevira CS. Het zijn mooie, strakke inbetweens in 13 uiterst actuele kleuren. De collectie is ook zeer goed toepasbaar als projectstof.

Meer informatie over Holland Haag gordijnen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier