Luxaflex

Waarom Luxaflex® raambekleding?

luxaflex Alle producten van Luxaflex® worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Uw dealer Van den Eijnde Woninginrichting en Zonwering te Someren (Noord-Brabant) maakt u wegwijs in de mogelijkheden van de verschillende modellen, adviseert over de stofkeuze en het kleurgebruik. Van den Eijnde Woninginrichting en Zonwering komt bij u thuis de maten opnemen. Uw raamdecoratie wordt precies op maat gemaakt, waarna Van den Eijnde Woninginrichting en Zonwering voor de montage zorgt.

Alles zonder zorgen – vertrouw op Van den Eijnde en Luxaflex !

Luxaflex

De raambekleding producten worden gemaakt om lang mee te gaan. Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex een garantie voor kwaliteit is. De collecties worden steeds aangepast aan de laatste interieurtrends. Met raamdecoratie  houdt u in de zomer de warmte buiten en is het in de winter behaaglijk in huis.

Luxaflex

Luxaflex  staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en maatwerk.

 

Roman shades

Luxaflex Roman Shades

Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en verschillende modellen van de Luxaflex® Roman Shades stelt u de combinatie samen die bij u past. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. De stoffen zijn ook zeer geschikt voor de confectie van gordijnen, deze zijn ook los verkrijgbaar. U kunt verschillende transparanties of kleuren perfect met elkaar afstemmen. Alle modellen zijn standaard voorzien van een volant om het effect van UV-straling op de stof tegen te gaan.

 

 

Duette® Shades

Duette ShadesDuette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties.Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar.  De SmartCord® en LiteRise® bedieningssystemen leveren comfort en veiligheid voor huisdieren en kinderen.

 

Meer informatie of vragen over Luxaflex?
Kom langs bij Van den Eijnde, het Luxaflex inspiratation point

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier