Rolgordijnen

Rolgordijn woonkamer
Rolgordijn van Luxaflex. Van den Eijnde is inspiration dealer van Luxaflex

Rolgordijnen uit de collectie van Luxaflex

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met Luxaflex® Rolgordijnen. Uw Luxaflex® raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Daarnaast bieden we vijf jaar garantie zodat u zorgeloos van uw rolgordijnen kunt genieten. De Rolgordijnen van Luxaflex beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, LiteRise®, Nano, slingerstangbediening en kettingspanner.

Rolgordijn Luxaflex
Rolgordijn Luxaflex verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur

In een oogopslag

 • prachtig stoffen

  Luxaflex
  Luxaflex
 • unieke personalisatie mogelijkheden
 • innovatieve bediening

Rolgordijnen

Eindeloos kiezen uit kleuren en patronen met een eigen accent.

Meest uitgebreide collectie rolgordijnen

Luxaflex® biedt u de meeste keuze in hoogwaardige rolgordijnstoffen. Onze schitterende collectie omvat het volledige kleurenpallet, sfeervolle dessins voor jong en oud, glanzende metallics, zachte voiles en rustieke stofstructuren. U kunt al onze stoffen en diverse showmodellen bekijken in onze showroom.

Luxaflex rolgordijn
Luxaflex rolgordijn

Warmtewering

Wilt u ‘s zomers uw huis koeler houden? De kleurloze Topar® coating reflecteert tot wel 68{61bff00fbbffc1c726ab8ce620d255a454f5b54c91bd4fccf4b06efad0a29833} van de zonnewarmte en is zeer geschikt voor o.a. serres, slaapkamers en dakramen. Ook kunt u kiezen voor diverse stoffen met een gekleurde voorkant en een gemetalliseerde of witte warmtereflecterende achterkant.

Vuil- en vochtbestendig

Stoffen behandeld met Dustblock® zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil, en zijn zéér gemakkelijk te reinigen. Uitermate geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Productvariaties:

 • Verduisterend rolgordijn; De tijdloze oplossing voor optimale privacy en verduistering van uw kamer.
 • Lichtdoorlatend en transparant rolgordijn ; Geniet van prachtig gefilterd daglicht in huis. Met transparante rolgordijnen behoudt u daarnaast het zicht naar buiten.
 • Screens; Praktische zonwering met een strak uiterlijk. Transparante screens filteren het felle daglicht, voorkomen schittering op uw beeldscherm en werken warmtewerend.
 • Nano; Speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen. Nano kan zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer uw privacy en het daglicht in huis.
Rolgordijn Bece
Rolgordijn uit de collectie Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Interieur & Wonen

Lees hier meer over Luxaflex >

Rolgordijnen uit de collectie van BECE

Rolgordijnen voor elk interieur
Bece maakt al meer dan 40 jaar raamdecoratie op maat en naar wens. Al die tijd zijn de bece® rolgordijnen zeer geliefd. De uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past!

Verduisterend of lichtdoorlatend
De collectie rolgordijnen van bece® biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Je eigen stijl
Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van je rolgordijn zorgen voor een speels accent.

Rolgordijn Bece
Rolgordijn uit de collectie Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Interieur & Wonen

Screenstof: ideaal voor grote ramen
In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog!

Uitermate geschikt voor grote raampartijen. De rolgordijnen van bece® met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

Draai-kiepramen
Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Een bece® rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is. Je kunt je rolgordijn ook bevestigen door middel van klemsteunen op je draai-kiepraam. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.Dakramen
De op maat gemaakte rolgordijnen van bece® zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier