Somfy Elektrische gordijnen met afstandsbediening

SomfyAutomatische gordijnen bieden het summum aan comfort! U heeft de mogelijkheid om gelijktijdig of individueel, de gordijnen te bedienen naar elke gewenste positie. Groot voordeel van de Somfy elektrische gordijnrail is dat u nog altijd heel gemakkelijk het gordijn handmatig kunt openen en sluiten zonder beschadiging van de motor, rail of stof. Een prettig idee.

Niet thuis? Gordijnen gaan automatisch dicht?

Het automatisch gordijn zal vanzelf openen en sluiten op geprogrammeerde tijden. Eventueel de mogelijkheid om sensoren in het scenario erbij te programmeren. Daarmee simuleert u dat er toch iemand aanwezig is wanneer u van huis bent. Een prettig gevoel. Naast bedieningen en besturingen voor uw elektrische rolluiken, levert Somfy ook producten voor:terraszonwering, raamzonwering, garagedeuren, rolluiken, binnenzonwering,
buitenjaloezieën, verlichting en het Somfy alarmsysteem.

NIEUW! Home Automation met Somfy TaHoma®

Somfy Elektrische gordijnen met afstandsbediening

Het is nu ook mogelijk rolluiken en andere producten in uw woning te bedienen met uw smartphone, tablet of PC. Dus ongeacht waar u ook bent, u heeft altijd controle over uw huis. Deze Somfy huisautomatisering heet TaHoma® en is een Home Automation systeem die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen diverse producten in huis en de bedieningsvorm.
Geen hak en breekwerk meer nodig voor kabelgoten en bedrading, ideaal in bestaande situaties. Heeft u al een draadloos product van Somfy in bijvoorbeeld een terrasscherm of rolluiken? Sluit deze aan op de TaHoma® samen met andere producten in huis. TaHoma® is verkrijgbaar via de Somfy dealer Van den Eijnde Someren.

Meer informatie over Somfy Elektrische gordijnen met afstandsbediening?

Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier