Vitrage

Vitrage, meer of minder licht binnen.

Vitrage kan op verschillende manieren worden geplooid. De plooi bepaalt, behalve de lichtdoorlatendheid ook hoe de vitrage valt. Bij vitrage- en inbetween-stoffen geldt dat, naarmate er meer stof in de vitrage  wordt verwerkt, de vitrage  minder licht en zicht doorlaat.

Ado vitrage
Ado vitrage

ADO Vitrage

ADO heeft een grote collectie vitrage. Geschikt voor elk type raam en verkrijgbaar in talloze kleuren zodat het exact bij uw interieur past. Samen met de overgordijnen kan vitrage een geheel vormen. Dit kan een bepalend element in uw interieur zijn. De vitrage hangt zonder naden voor uw raam. Hierdoor vormt het gordijn één geheel en valt mooi strak.  ADO vitrage is gegarandeerd kleurecht en zo goed als krimpvrij. U kunt het dus zo vaak wassen als u wilt zonder dat de kleuren worden aangetast of er krimp optreedt. Klik hier voor meer informatie over Ado raamdecoratie

Inbetweens

Een inbetween zit qua lichtdoorlatendheid tussen een overgordijn en een vitrage in. Deze luchtige gordijnen geven je interieur sfeer! Ze staan prachtig en zorgen ervoor dat niet iedereen bij je naar binnen kijkt. Daarnaast dragen ze bij aan een goede akoestiek in huis en dempen het geluid; een must have in je interieur dus!

Meer informatie of vragen over vitrage?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier