Vouwgordijnen

vouwgoridjn
Vouwgordijn uit de collectie van Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur

VOUWGORDIJNEN

De collectie vouwgordijnen van Bece bestaat uit bijna 250 stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. Je hebt de keus uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan gevoerd worden.
Vouwgordijn
Vouwgordijn Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Someren

Combineren

De stoffen in de collectie vouwgordijnen zijn ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in je interieur makkelijk maakt. Voor grote ramen kies je eerder voor gordijnen en voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier. Je maakt het helemaal af met bijpassende kussens op je bank. Bekijk hier onze kussens in trendy kleurcombinaties.

Kies jouw stijl

Maak het vouwgordijn helemaal af in je eigen stijl. Kies voor een houten onderlat, hippe ringen, een opvallende bies of mooi stiksel.
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen uit de collectie van Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur

Modellen

De vouwgordijnen van Bece zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kun je je vouwgordijn laten voorzien van elektrische bediening van Somfy.

JASNO folds: vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan dat je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kun je kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie. De dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Of voor de geheel verduisterende black-out versie. Welke je ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht je huis een warme gloed.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij de Jasno shutters, houten jaloezieën en verticale lamellen (die ook verkrijgbaar zijn in geweven papier en dus fraai combineren!).

Van den Eijnde Woninginrichting & zonwering

Meer informatie of vragen over vouwgordijnen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier