Gordijnen speciaal voor jou gemaakt

gordijnstalen

Gordijnen waar je blij van wordt!

Vriesco gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Vriesco heeft een groot aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze.

Vriesco Gordijnen

Gordijnstoffen

De gordijnstoffen van A House of Happiness zijn beschikbaar in verschillende dichtheden en zijn in veel uiteenlopende stijlen en dessins verkrijgbaar. Gordijnstoffen geven sfeer aan een ruimte, zijn geluidsabsorberend en voorkomen de inkijk van buitenaf. De gordijnstoffen van A House of Happiness zijn in de meeste gevallen als breedtestoffen verkrijgbaar (+/- 140 cm), en worden dan afgewerkt met een zoom. Ze worden ook wel als kamerhoge stof uitgevoerd, waardoor in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Aan de onderzijde van de stof is vaak een verzwaringskoord gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Toegepast in vouwgordijnen zal de kamer overdag wat donkerder zijn dan bij opengeschoven gordijnen op rail, afhankelijk hoe ver de vouwgordijnen opgetrokken worden overdag. De inkijk van buitenaf wordt hierdoor wel beperkt. Bij gesloten vouwgordijnen kan het zicht van buitenaf volledig afgesloten worden.

Type gordijnstoffen

 • Effen, glad of met structuur: geschikt voor grote oppervlakken en liefhebbers van basic

  Vriesco gordijnen

  interieurs, waardoor een vertrek een rustige uitstraling krijgt.

 • Met printdessin: hiermee kan je een decoratief sfeerelement toevoegen aan je kamer.
 • Met ingeweven dessin: meestal rustiger dan een printdessin, maar decoratiever dan een effen stof. Geeft een bepaalde sfeer aan een ruimte.
 • Verduisterende gordijnstoffen: zijn in al deze types verkrijgbaar bij A House of Happiness en zijn zeer geschikt voor het extra duister maken van bijvoorbeeld slaapkamers. N.B. de stoffen zijn niet 100% lichtwerend, maar zullen met name in de lichtere kleuren wat licht doorlaten. Het kenmerkende aan onze verduisteringsstoffen is dat ze in 3 lagen geweven zijn; tussen de voor- en achterzijde van de stoffen is een extra laag aangebracht van zwarte garens die de stof extra dicht maken, en in sommige gevallen ook wat dikker en stijver.
 • Kinderkamerstoffen: bovenstaande type gordijnstoffen zijn ook verkrijgbaar in frisse kleuren die speciaal geschikt zijn voor kinderkamergordijnen en in een divers aanbod aan dessins, van vrolijk en kleurrijk tot sober en stoer. De de kinderkamergordijnstoffen zijn ook beschikbaar in een groot aantal verduisterende varianten!
 • Inbetween stoffen

  Inbetween stoffen zijn half transparant en in veel verschillende stijlen en dessins verkrijgbaar. De inbetween stoffen kan men hetzelfde toepassen als gordijnstoffen, maar de inkijk van buitenaf zal met name ’s avonds niet afgesloten worden. De inbetweens van A House of Happiness zijn vaak als kamerhoge stoffen uitgevoerd.Toegepast in vouwgordijnen blijft de kamer door de gefilterde lichtinval licht, maar wordt de inkijk van buitenaf beperkt.Effen inbetween stoffen; geschikt voor grote oppervlakken en liefhebbers van basic interieurs, waardoor een vertrek een rustige uitstraling krijgt. Decoratieve, gedessineerde inbetweenstoffen; hiermee kan je een decoratief sfeer-element toevoegen aan de kamer.

Meer informatie over Vriesco gordijnen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.