Lamellen

Lamellen gordijn uit de collectie van Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur
Lamellen gordijn uit de collectie van Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur

Lamellen; bepaal gemakkelijk de lichtinval

Door het kantelen van de verticale jaloezie bepaal je zelf gemakkelijk de lichtinval en sfeer. Ook voor bijzondere raamvormen zijn verticale jaloezieën zeer geschikt.

Lamellen
Lamellen gordijn uit de collectie van Bece verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur

VERTICALE JALOEZIEËN

Uiteenlopende raamvormen
Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.

Creëer je eigen verticale jaloezie
De verticale lamel heeft een modern karakter. Je maakt je verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door je jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

Materiaal en lamelbreedtes
Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes.

Stof
Voor een zachte en warme uitstraling kies je  lamellen van stof.  Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127 mm en met de extra brede 250 mm lamellen. De laatste hebben een robuuste uitstraling.

Aluminium
Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en met een vochtige doek eenvoudig schoon te houden. Aluminium verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar met 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen.

Kunststof
Daarnaast biedt de collectie je ook een ruime keuze in kunststof lamellen. Deze lamellen zijn duurzaam, praktisch in gebruik en ook geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamellen.

lamel-40
Lamellen uit de collectie van Bece

Moeite met materiaalkeuze en de lamelbreedte? Wij meten deze graag voor u op!

Luxaflex shades
Luxaflex Silhouette shades verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur

Luxaflex Silhouette® Shades

Met de ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan. De Silhouette® Shades van Luxaflex beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals een gemotoriseerde aansturing, UltraLift™, PowerRise® en koordspanner.

In een oogopslag

  • meerdere lamelbreedtes
  • UV-bescherming van 88{61bff00fbbffc1c726ab8ce620d255a454f5b54c91bd4fccf4b06efad0a29833} tot zelfs 99{61bff00fbbffc1c726ab8ce620d255a454f5b54c91bd4fccf4b06efad0a29833}
  • lichtregulerend

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier