Een nieuw interieur?

Van den Eijnde Wonen in Someren heeft een uitgebreide collectie meubelen. Bent u romantisch ingesteld, stijlvol klassiek, of modern, Van den Eijnde Wonen is voor u het oriëntatiepunt voor een nieuw interieur, een nieuwe stoel, bankstel, kast of eetkamer.

 

Meubelen van klassiek tot modern

Van den Eijnde Wonen in Someren heeft een uitgebreide collectie meubelen. Bent u romantisch ingesteld, stijlvol klassiek, of modern, Van den Eijnde Wonen is voor u het oriëntatiepunt voor een nieuw interieur, een nieuwe stoel, bankstel, kast of eetkamer. Van den Eijnde Wonen staat bekend om het persoonlijk contact met de klant. Een gedegen advies, rekening houdend met uw smaak en wensen is dus gegarandeerd.

Advies op maat

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig advies over de vele mogelijkheden van bijvoorbeeld de relaxfauteuils. Bezoek vrijblijvend onze geheel vernieuwde showroom in Someren-eind en laat u inspireren door onze collectie die wij met zorg hebben samengesteld. Indien gewenst geven wij advies op maat bij u thuis! Laat u verrassen door het enorme aanbod!

 Onderhoudsmiddelen meubelen

Vanaf nu kunt u deze ook online bestellen via de webshop, klik hier

 

Van den Eijnde Woninginrichting & zonwering

Meer informatie of vragen over Meubels?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier