Somfy elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken met draadloze bediening

SomfyOntdek de voordelen van een Somfy motor voor rolluiken!
Elektrische rolluiken bieden u vele voordelen zoals veiligheid, privacy, verduistering en isolatie van zowel licht, geluid als temperatuur. Ideaal in de zomer en de winterperiode! De buismotor laat het rolluik via de tijdklok automatisch zakken wanneer het gaat schemeren buiten waardoor de warmte zoveel mogelijk wordt binnengehouden.

Wanneer u de motor tevens automatiseert met een zonsensor, zal het rolluik de warmte van het zonlicht overdag optimaal benutten. Hiermee bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Tussentijds handmatig meteen naar een andere positie sturen kan op elk moment.

Maar er zijn nog meer voordelen

Somfy rolluik

Met de Somfy bedieningsoplossingen kunt u draadloos alle voorkomende typen rolluiken eenvoudig besturen. De techniek hierachter is radio technologie. Met een draadloze schakelaar of afstandsbediening kunt u alle rolluiken gelijktijdig of individueel sturen. Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik automatisch functioneren met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Bevindt er zich een obstakel tijdens het neersturen? Zijn de lamellen vastgevroren? De automatische weerstandsmeting zal de buismotor stoppen ter voorkoming van schade.

Naast bedieningen en besturingen voor uw elektrische rolluiken, levert Somfy ook producten voor:
terraszonwering, raamzonwering, garagedeuren, binnenzonwering, gordijnen, buitenjaloezieën,
verlichting en het Somfy alarmsysteem.

 

Somfy rolluike
NIEUW! Home Automation met Somfy TaHoma®

Het is nu ook mogelijk rolluiken en andere producten in uw woning te bedienen met uw smartphone, tablet of PC. Dus ongeacht waar u ook bent, u heeft altijd controle over uw huis. Deze Somfy huisautomatisering heet TaHoma® en is een Home Automation systeem die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen diverse producten in huis en de bedieningsvorm.

Geen hak en breekwerk meer nodig voor kabelgoten en bedrading, ideaal in bestaande situaties. Heeft u al een draadloos product van Somfy in bijvoorbeeld een terrasscherm of raamzonwering? Sluit deze aan op de TaHoma® samen met andere producten in huis. TaHoma® is verkrijgbaar via uw Somfy dealer Van den Eijde Woninginrichting Someren

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier