Forbo vloeren

Forbo vloerbedekkingForbo biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor projecten en woningen. Hoogwaardige Marmoleum, vinyl en textiele vloerbedekkingen aangevuld met Coral schoonloopsystemen combineren functionaliteit, kleur en design; elke omgeving een totaalpakket aan vloeroplossingen.

Forbo Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn duurzaam en comfortabel. Een stijlvol natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De Marmoleum tegels geven u de vrijheid om een unieke vloer te creëren. Deze selectie bestaat uit 36 kleuren. 24 Mooie kleuren uit Next Generation Marmoleum en 12 kleuren geselecteerd door Piet Boon. Marmoleum click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Het is eenvoudig zelf te installeren.

Forbo Novilon vloeren

Novilon vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Prachtige dessins en kleuren met een warme uitstraling. Novilon® pvc stroken collectie telt 40 items, waaronder hout, steen en abstracte dessins. Alle ontwerpen zijn uniek voor Novilon® en in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland.

Forbo linoleumvloerbedekking

Touch is een innovatieve linoleumvloerbedekking gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen die volledig geschikt zijn voor hergebruik

Forbo

Van den Eijnde Woninginrichting & zonwering

Meer informatie of vragen over Forbo vloeren?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier