PVC vloeren

In het assortiment PVC vloeren van Van den Eijnde tref je o.a. mFLOR, Monduleo, Forbo pvc vloeren en TFD

HET PVC VAN TFD FLOOR TILE.tfd3

De sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is het PVC van TFD het product voor u! TFD vloer combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. Deze zijn 3,0mm dik met een toplaag van 0,7mm. Deze zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

Magnetic Flooring Design door TFD.

 TFD Floortile BV introduceert als eerste ter wereld het MFD MAGNEET vloersysteem in Nederland en in heel Europa.
Van den Eijnde woninginrichting is dealer van deze MAGNEET vloersystemen. Het innovatieve systeem van TFD is tevens een promotie voor de gehele Design vloeren collectie van TFD. De overdracht van het materiaal is een magnetische film,  die los op de ondergrond wordt  gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig).TFD PVC vloer
De voordelen zijn overduidelijk: * Geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, is het extreem bestand  voor zwaar gebruikte gebieden. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden, snelle en schone installatie. Deze oplossing is ideaal voor renovatie daar waar er een harde vloer ligt, deze hoef je er vaak niet uit te slopen, zodat de Magnetic Floor Design direct over de bestaande vloer heen gelegd kan worden. Ook heb je geen wachttijden voor het drogen  en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt.

 

Ook voor winkels, hotels, kantoren, enz. is dit systeem zeer geschikt. De reeds bestaande oppervlakte hoeft niet verwijderd te worden, het leggen  is snel. Daarnaast kunnen de Magnetic Floor Design lamellen eenvoudig weggenomen worden  en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden. Bij het vervangen van een design kunt u de magnetische folie blijven gebruiken.

 

TFD vloeren

 

Lees meer over de PVC vloeren van TFD

Meer informatie of vragen over PVC vloeren?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier