Tapijt & tapijttegels

Op zoek naar het ideale interieur?

Hoe ziet het ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt je het meeste aan?  Ontdek de vele mogelijkheden van de Desso, Parade en Bonaparte collecties  en maak je eigen persoonlijke woonsfeer om heerlijk te wonen en te leven!

DESSO tapijt & tapijttegels

Desso tapijt
Desso tapijt inspiratie

 

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. DESSO tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren  met de rest van uw interieur.

Desso

 

Klik hier voor meer informatie over de collectie van Desso 

 

 

 

Parade tapijt & tapijttegels

vloerbedekking

Maak je eigen vloerkleed op maat

Met een tapijt of tapijttegels geef je je woonkamer comfort en een ruimtelijk design. De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. Kies een mooi kleed in je favoriete kleur en de zithoek wordt een ‘wooneiland’ waar je met z’n allen gezellig kunt vertoeven, zo vaak mogelijk. Met een beetje hulp van Parade kunt je je eigen kleed samenstellen. Jij bepaalt de maat, het materiaal en de kleur. Voor elke ruimte en elke stijl is er een oplossing. Een vloerkleed op maat is simpel te maken.

parade tapijt

 

Klik hier voor meer informatie over de collectie tapijt & tapijttegels van Parade

Meer informatie of vragen over tapijt en tapijttegels?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier