TFD vloeren

HET PVC VAN TFD FLOOR TILE.

TFD vloerenDe sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is het PVC van TFD het product voor u!
TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. Deze zijn 3,0mm dik met een toplaag van 0,7mm. Deze zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

 

TFD is keuse!

Kwaliteit
Eerlijk
Uniek
Samen
Exclusief

TFD is al 10 jaar leverancier van hoogwaardige PVC vloeren. We combineren hoge kwaliteit  met veel verschillende en verassende designs.Dit maakt TFD de beste Keuse!

Magnetic Flooring Design door TFD.

 TFD Floortile BV introduceert als eerste ter wereld het MFD MAGNEET vloersysteem in Nederland en in heel Europa. Het innovatieve systeem van TFD is tevens een promotie voor onze gehele Design vloeren collectie. De overdracht van het materiaal is een magnetische film,  die los op de ondergrond wordt  gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig).De voordelen zijn overduidelijk: * Geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, is het extreem bestand  voor zwaar gebruikte gebieden. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden, snelle en schone installatie. Deze oplossing is ideaal voor renovatie daar waar er een harde vloer ligt, deze hoef je er vaak niet uit te slopen, zodat de Magnetic Floor Design direct over de bestaande vloer heen gelegd kan worden. Ook heb je geen wachttijden voor het drogen  en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt. Ook voor winkels, hotels, kantoren, enz. is dit systeem zeer geschikt. De reeds bestaande oppervlakte hoeft niet verwijderd te worden, het leggen  is snel. Daarnaast kunnen de Magnetic Floor Design lamellen eenvoudig weggenomen worden  en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden. Bij het vervangen van een design kunt u de magnetische folie blijven gebruiken.

TFD tfd3 tfd_vloer2

Verwerkingsadvies:

De minimale verwerkingstemperatuur in de ruimte dient 18*C te zijn bij een maximale relatieve lucht vochtigheidsgehalte van 75 {61bff00fbbffc1c726ab8ce620d255a454f5b54c91bd4fccf4b06efad0a29833}. Ook de vloertemperatuur dient minimaal 15*C te zijn. De pvc stroken of tegels dienen te worden aangebracht op druk-en trekvaste ondervloeren die voldoende vlak en blijvend droog zijn. In het geval van twijfel raadpleeg onze technische buitendienst.

De pvc stroken of tegels dienen vooraf goed , minimaal 24 uur, te worden geacclimatiseerd in dezelfde ruimte als waar zij moeten worden aangebracht. De pvc stroken of tegels dienen voldoende over de ruimte te worden verdeeld en zo nodig * reeds uit de verpakking te worden gehaald(* alleen bij extreme temperatuurverschillen).

De magneetfolie goed uitrollen met de glimmende zijde naar boven en haaks leggen ten opzichte van de te verwerken stroken ( om voldoende overlap te verkrijgen op de folie) in de ruimte, aanwrijven en ruwweg pas snijden. Bij toepassing van tegels op halfweg de baan van de folie gaan aanbrengen en zodoende voldoende overlap op de naden van de folie te verkrijgen. Vervolgens de folie enkele uren laten acclimatiseren en pas snijden. Meet vervolgens goed uit van waaruit u wilt beginnen met het leggen van de stroken of tegels, dit in verband met het goed uitkomen van de tegels of stroken vanuit het hart van de ruimte naar de wanden toe. Vervolgens kunnen de stroken of tegels door middel van inleggen worden aangebracht en door voorzichtig aan te schuiven naast elkaar worden aangesloten. Tot slot dienen de stroken langs de kanten te worden pas gesneden.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier