Vinyl

VLoerbedekkingen
Vloerbedekkingen in vele soorten bij van den Eijnde Wonen & Interieur

Met vinylvloerbedekkingen van Monduleo heeft u een wereld van design aan uw voeten

Moduleo is  een wereldwijd toonaangevende fabrikant van vinylvloerbedekkingen en natuurlijk verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur in Someren.De Moduleo® Design vloeren maken uw interieurdromen bereikbaar. Droom weg bij de honderden steen – en houtdessins uit onze collectie en laat je inspireren door de realistische en praktijkgerichte oplossingen.  Moduleo® Design vloeren bieden de elegantie en het detail van natuurlijke materialen, zonder de nadelen. Laat uw verbeelding de vrije loop en vertel met uw Moduleo® – vloer wie u bent.

Met Moduleo® vinylvloerbedekking kiest u voor een duurzame vloer met een unieke look.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van een vinylvloerbedekking in een eetkamer, keuken en woonkamer.

Eetkamer

Vinylvloerbedekking
Vinylvloerbedekking van Moduleo verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieur

Een nieuwe Moduleo® vloer in uw eetkamer wordt zonder twijfel het gespreksonderwerp bij uw volgende etentje. Hier vindt u talrijke ideeën voor een eetkamervloer, waarmee u uw ruimte optimaal kunt benutten. Met Moduleo® design vloer in uw eetkamer krijgt u heel wat extra voordelen. Deze vloeren zijn voorzien van een speciale Protectonite coating, waardoor ze bestand zijn tegen krassen en vlekken. Geen reden tot paniek dus als iemand morst op de vloer. Een Moduleo® vloer is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien beschikt hij over uitstekende geluids- en warmte-isolerende eigenschappen. De  Select, Transform en Impress assortimenten bieden een breed assortiment vloerproducten met natuurlijk uitziende hout- en steenpatronen: een onuitputtelijke bron van ideeën voor uw eetkamer!

 

 

Keuken

Vinyl keuken
De keuken is zonder enige twijfel de meest gebruikte ruimte van de woning, een vinyl vloer van Monduleo is een verstandige keuze

De keuken is zonder enige twijfel de meest gebruikte ruimte van de woning. U kunt met behulp van het uitgebreide assortiment van Moduleo® design vloerenvoor keukens een warme en uitnodigende ruimte creëren, waarbij u duurzaamheid, waterafstotendheid en gemak van onderhoud combineert. Moduleo® vloeren vormen omwille van de vele extra voordelen, zoals de uitstekende warmte-isolatie en de kras- en vlekbestendige Protectonite coating, de ideale oplossing voor een intensief gebruikte moderne keuken. De  Select, Transform en Impress assortimenten van Monduleo bieden een breed assortiment vloerproducten met natuurlijk uitziende hout- en steenpatronen: een onuitputtelijke bron van ideeën voor uw keukenvloer!

 

 

Woonkamer

Woonkamer Vinyl
Vinylvloer van Monduleo in een woonkamer, verkrijgbaar bij Van den Eijnde Wonen & Interieru

 

Ontspan u in een stijlvolle omgeving met Moduleo® design vloeren. Het uitgebreide gamma stijlen, patronen, kleuren en details zorgen voor een overvloed aan keuze voor de vloer van uw woonkamer. Moduleo® vloeren voor woonkamers zien er fantastisch uit en maken u het leven gemakkelijker. Deze vloeren herbergen geen stofmijten of andere allergenen, absorberen geluid en vereisen alleen een snelle schoonmaakbeurt met een bezem, een zwabber of een stofzuiger om er heel lang optimaal uit te zien. Dankzij de slijtvaste en vlekbestendige Protectonite coating zijn de Moduleo® design vloeren, de perfecte keuze voor de kern van een drukke gezinswoning.

Meer informatie of vragen over Vinyl ?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier