Moduleo vloeren

Met Moduleo ® kiest u voor een duurzame vloer met een unieke look

Monduleo vloeren

De Moduleo  Design vloeren maken uw interieurdromen bereikbaar. Droom weg bij de honderden steen – en houtdessins uit onze collectie en laat je inspireren door de realistische en praktijkgerichte oplossingen.  Moduleo Design vloeren bieden de elegantie en het detail van natuurlijke materialen, zonder de nadelen. Laat uw verbeelding de vrije loop en vertel met uw Moduleo – vloer wie u bent.

 

Vloeren voor residentieel gebruik
Verbluffende hout-en steeneffecten

Assortiment van mooie en duurzame vloeren waarbij iedere vloer er op zijn best uitziet

Iedereen verdient een luxueuze Moduleo  vinylvloer. De hout- en steeneffecten zijn verbluffend gedetailleerd. Door de geavanceerde druktechniek kunnen terugkerende Monduleopatronen vermeden worden en geven we een unieke en erg natuurlijke look aan onze producten.

Eik, den, teak, esdoorn, iep en het exotische en felbegeerde wengé, u vindt het allemaal terug in ons assortiment.  De steeneffecten omvatten de populaire lei- en granietafwerkingen, kalksteen, arduinsteen en beton.

Al onze vloeren zijn voorzien van een slijtvaste en vlekbestendige Protectonite PU-beschermingslaag. Ze bieden ook een uitstekende schok- en slipweerstand, zijn vochtwerend, geluiddempend, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Ze beschikken daarnaast over uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. Op alle vloeren wordt een garantie van minstens 15 jaar gegeven.

 

Select

Oogverblindende vloer voor uw woning

MonduleoOns Select-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die u toelaten om uw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag.

Maar Select vloeren zijn ook geluiddempend, warmte-isolerend en vochtwerend. Daarom zijn ze ook een goede keuze voor badkamers.

Ons Select-assortiment is bedoeld voor residentieel gebruik en licht projectgebruik en is niet geschikt voor commerciële toepassingen. Bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing voor commerciële ruimten? Bekijk dan onze Transform-collectie.

Van den Eijnde Woninginrichting & zonwering

Meer informatie of vragen over Monduleo vinylvloerbedekkingen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier