Matrassen

MATRASSEN

Van den Eijnde Slaapspecialist, voor een heerlijk bed!

Van den Eijnde Slapen is in 2012 gestart met een forse uitbreiding van zijn beddenafdeling en mag zich nu met recht een beddenspecialist noemen. De mens wordt zich er steeds meer van bewust dat een goede nachtrust van essentieel belang is voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een juiste keuze van het matras en de bedbodem is dus een voorwaarde, maar die hangt o.a. sterk af van uw lichaamsbouw. Ook van belang is of u een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed wilt. Er zijn zoveel factoren waar u bij een goede keuze van een bed rekening mee moet houden   Daarom is er niets zo belangrijk dan u goed te laten voorlichten bij de keuze van uw bed door de slaapspecialisten van Van den Eijnde.

BedbodemsBoxspringsMatrassen 

Van den Eijnde beddenspeciaalzaak heeft in haar slaapstudio een aantal topmerken waaronder de matrassen van Tempur, boxsprings van Tempur,  Tempur bedbodemsRecor bodems en matrassen, Van Landschoot bedbodems, Van Landschoot matrassen,  Zondag’s Meubel, Van Houdt Ledikanten, e.d. Op onze website krijgt u slechts een kleine impressie, maar beter is om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Alleen dan kunt u het genot van onze matrassen, bedbodems en boxsprings in levende lijve ervaren.

Bedtextieldekbeddenhoofdkussens e.a.

Ook heeft Van den Eijnde Slapen een ruime sortering in kussens van onder andere Silvana Support , Tempur, dekbedden, dekbedovertrekken van Vandyck, hoeslakens, etc. etc.  Bij de samenstelling van de collectie heeft Van den Eijnde de beddenspecialiast o.a. rekening gehouden met de aanbevelingen van medisch specialisten. De slaapspecialisten van Van den Eijnde de beddenspecialist in Someren staan met hun expertise voor u klaar om u van een persoonlijk en gedegen advies te voorzien. In onze slaapstudio o.a. Vandyck bedtextiel en badtextiel , Cinderella en Texelwool dekbedden.

Van den Eijnde Woninginrichting & zonwering

Meer informatie of vragen over bedden?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier