Texelwool

Texelwool, lekker slapen onder een dekbed van schapenwol

TexelWoolElke nacht comfortabel en zacht slapen. Een zomer en winter dekbed op de juiste temperatuur.
En ’s ochtends uitgerust weer opstaan. Klinkt aantrekkelijk?

Schapenwol, waarom eigenlijk?

De slaapcollectie van TexelWool garandeert een gezonde nachtrust. De dekbedden, futons, onderdekens en kussens zijn gevuld met echte Texelse schapenwol. Een prachtig natuurproduct, gerijpt door zon, zee en wind. Wie eenmaal onder of óp de wol slaapt, wil nooit meer anders. Schapenwol en dekbed is al jarenlang een gouden combinatie van TexelWool.

Slaapcollectie

TexelWool kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelseschapenwol. Warm in de winter, lekker koel in de zomer! En vergeet niet de heilzame kracht van lanoline (wolvet) op spieren en gewrichten.

Slaapadvies

Goed en gezond slapen is enorm belangrijk. Een mens brengt gemiddeld een derde deel van zijn leven in bed door! Vaak zien we dat mensen weinig weten over tijken, vezelsoorten en de werking daarvan. Kortom: zij missen de juiste informatie om een goede afweging te maken. En dat zal de reden zijn, dat bijvoorbeeld over de aanschaf van een dekbed veelal tè lichtvaardig wordt beslist.

 

TexelWool Kussens

Kussen LunaSlapen in de juiste lichaamshouding betekent genieten van een gezonde nachtrust. Het hoofdkussen speelt een belangrijke rol. Een goede ondersteuning ontlast uw spieren en zorgt voor extra slaapcomfort.

Luna

Een heerlijk en makkelijk kussen, omdat het plooibaar is en makkelijk op te schudden

Luna Deluxe

Een speciaal hoofdkussen met een ingebouwde neksteun, zodat u altijd dezelfde ondersteuning heeft. Aan de buitenkant ziet u geen nekrol, maar u voelt hem wel.

 

Kussen selenaSelene

Een hoofdkussen met een doorgestikte gewatteerde hoes van wolvlies. Dankzij deze hoes voelt het kussen steviger aan.

Selene Deluxe

Een speciaal kussen met een ingebouwde neksteun en een doorgestikte en gewatteerde hoes van wolvlies. De hoes geeft het kussen meer stevigheid; de neksteun ligt extra comfortabel.

Deze vier kussens zijn standaard gevuld met zachte scheerwollen bolletjes. (Op aanvraag ook verkrijgbaar met synthetische vezelbolletjes)

 

 

Meer informatie over Texelwool?
Kom naar Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren- Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVEN – HELMOND – WEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Gemert, Venray, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Maarheeze, Budel en Milheeze en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier