Raambekleding zoals Gordijnen,  Vitrage en Shutters

Gordijnen bieden vele mogelijkheden voor het creëren van sfeer in huis afgestemd op de kleuren en stijl van de meubelen en de wanden. Dit is mogelijk in de vorm van overgordijnen, inbetween stoffen en vitrage. Natuurlijk staat de tijd niet stil en hebben we tegenwoordig nog veel meer soorten raambekleding, denk bijvoorbeeld aan de shutters van Jasno. Gordijnen bieden vele mogelijkheden voor het creëren van sfeer in huis afgestemd op de kleuren en stijl van de meubelen en de wanden. Dit is mogelijk in de vorm van overgordijnen, inbetween stoffen en vitrage.

Bekende merken in de collectie raambekleding van Van den Eijnde zijn o.a. : Luxaflex , Ado , Kobe, Your EditionHolland Haag , BeceArteluxVriesco JasnoVadain, A House of Happiness.  Met een veelheid aan kleuren en dessins kunt u alle kanten op. U wordt aangemoedigd om uw eigen ideeën creatief vorm te geven. Alle producten worden door ons gemeten, gemaakt en geplaatst, zodat u een perfect passend product krijgt dat past in uw interieur. Gordijnen zijn een eyecatcher en geven een rijke uitstraling aan je interieur. Welk soort gordijn past het best bij jou? Luxaflex heeft een ontzettend groot assortiment raambekleding en horren. De totale collectie Luxaflex (voor alles aan de binnenzijde van het raam) is bij Van den Eijnde woninginrichting te Someren verkrijgbaar.

Gordijnen zijn er natuurlijk in diverse soorten zoals bijvoorbeeld:

Plooigordijn: Plooigordijnen zijn erg populair. Doordat boven in het gordijn plooien worden gemaakt, waaiert de stof prachtig uit richting de onderkant. Dit geeft een luxe effect aan het gordijn.

Vouwgordijnen: Heb je niet veel ruimte maar wil je toch mooie raamdecoratie? Dan raden we je een vouwgordijn aan. Voor elke stijl is er een schitterend vouwgordijn te maken!

Wavegordijn: Wil je een perfect golvende beweging in je gordijn? Neem dan een wavegordijn! Het staat modern, chique en past heel goed in een eigentijds interieur!

Ringgordijn: Geef je gordijn een stoer uiterlijk met zeilringen! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren waarmee je interieurstijl ook in de gordijnen terugkomt!

Geef uzelf een veilig en comfortabel gevoel

Maak het uzelf gemakkelijk door met een druk op de knop uw (rol)gordijnen open, dicht, omhoog of omlaag te doen. Het kantelen van jaloezieën is kinderspel geworden met de scroll-knop op de afstandsbediening. Daarnaast is het ook mogelijk om de raamdecoratie aan te sturen met uw smartphone of tablet!

GORDIJNEN

De collectie gordijnen van bece® heeft fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Je kunt kiezen uit 250 transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk gordijnen en vouwgordijnen in een ruimte combineren. Vrijwel alle stoffen kunnen worden gevoerd, wat het gordijn nog mooier laat hangen..

Verschillende plooien en wave
Je kunt kiezen uit vier typen plooien om de uitstraling van je gordijn te bepalen: de enkele plooi, de dubbele plooi (vlinderplooi), de triplooi en de retourplooi. Het nieuwe wave model geeft een mooi gelijkmatig golfeffect aan je gordijn. De diepte van de golf is standaard 16 cm, maar kan ook in een andere diepte.

Maak je gordijn bijzonder
Je kunt je gordijn bovendien laten voorzien van een bijzonder detail en daarmee je interieur helemaal compleet maken. Zo kun je kiezen uit een contrasterende border of ringen van koper of RVS.

De border kan onderaan of bovenaan worden geplaatst. Je kunt zelf de kleur border kiezen uit dezelfde stofserie als de rest van het gordijn.

Door te kiezen voor een mooi stiksel krijgt je gordijn een authentieke uitstraling. Het stiksel wordt verticaal geplaatst op je gordijn. Houd je van kleur in je interieur? Kies dan een fel gekleurd stiksel op een neutrale gordijnstof of een contrasterende kleur voering voor je gordijn.

Laat je inspireren op onze  website over kleurrijk wonen en andere woonstijlen.

Onderhoud
Vrijwel alle gordijnstoffen uit de collectie kunnen gewassen worden. Ieder gordijn wordt voorzien van een label met het wasvoorschrift.

Meer informatie of vragen over de gordijnen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier