Jasno Shutters

JASNO shutters en blinds: op maat gemaakte shutters en jaloezieën

Jasno Shutters
Speel met licht. Geef uw huis allure met JASNO shutters en blinds. Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Onze shutters en houten jaloezieën maken daarbij het verschil.

Shutters: perfectie tot in het kleinste detail

De verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en onze passie voor perfectie. De houten jaloezieën en shutters van JASNO ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit ‘m vaak in de kleinste details van shutters en jaloezieën. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. De shutters en houten jaloezieën worden altijd helemaal op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos.

Shutters

Laat de Jasno shutters en houten jaloezieën u inspireren!

Laat u inspireren door de mogelijkheden met JASNO shutters en houten jaloezieën. Bekijk de foto’s in verschillende woonruimtes, stijlen en raamsoorten. Ervaar JASNO shutters en jaloezieën zelf. Van den Eijnde woninginrichting advisereert u graag over de mogelijke vormen en materialen van shutters en jaloezieën. Met JASNO shutters en blinds maakt u een ruimte indrukwekkend.

Van den Eijnde is dealer van Jasno raamdecoratie

Speel met licht. Laat je huis stralen met JASNO raambekleding. Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen.

Shutters

Highlight your home.

Meer informatie of vragen over de Jasno Shutters?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier