Bankstellen

BANKSTELLEN

Een fijne zitplek om te relaxen is heel belangrijk in deze drukke tijden. Als je bijvoorbeeld thuiskomt van je werk of de hele dag met je kids hebt opgetrokken is het zalig om even tot jezelf te komen, een bank leent zich bij uitstek daarvoor! Liggen, zitten of gewoon hangen het kan allemaal.
Of het nu om tweepersoonsbank gaat of een hoekbank of een ander type bankstel, Van den Eijnde wonen  in Someren- Eind heeft het. Laat u vakkundig adviseren door onze experts op het gebied van interieur en wonen.

Een bank voor ultiem relaxen én een geweldig zitcomfort? Wilt u een opstelling op maat? Geen probleem: door de ruime keuze aan verschillende elementen maakt u uw eigen lounge opstelling die perfect past in uw interieur.

De  collectie bankstellen van van den Eijnde heeft een eigentijdse uitstraling. U kunt kiezen uit  verschillende typen banken,  zithoogten en  zitdiepten. De zitkussens zijn er in verschillende zitkwaliteiten: comfort, stevig en dynamisch. Bijna alle modellen zijn zowel in leder- als met stoffenbekleding leverbaar.

Meer informatie of vragen over bankstellen?
Kom langs bij Van den Eijnde Wonen in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier