Relaxfauteuils

RELAXFAUTEUILS

Een relaxfauteuil koopt u voor uzelf. Een stoel op maat dus. De relaxfauteuils van LIVA worden stuk voor stuk speciaal voor U gemaakt. Zodat u weet dat u altijd heerlijk zit (of ligt) en uw relaxfauteuil ook zijn naam aan doet: RELAXEN

De liva relaxfauteuils zijn leverbaar in drie maten; Small, Medium en Large. U heeft daarnaast de keuze uit verschillende typen onderstellen. Alle modellen zijn leverbaar in zowel stof als leder, en zijn allen standaard voorzien van nekverstelling.

In het algemeen geldt voor al onze merken relaxfauteuils dat deze zijn voorzien van een voortreffelijke zit en dat u een keuze heeft uit veel opties en mogelijkheden. Mede door het tijdloze, vriendelijke design zijn onze fauteuils een aanwinst voor elk interieur.

Meer informatie of vragen over Fauteuils , Relaxfauteuils en relaxstoelen?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier