Vloerbedekking: Combineer met kleur!

In het huidige trendy interieur mag kleur niet ontbreken! Toch blijkt de toepassing ervan voor veel mensen een uitdaging. Hoe kies je de juiste kleur en hoe pas je het toe zonder dat het rommelig oogt? In een neutrale basis is een vloerkleed-op-maat hierbij een ideaal hulpmiddel!

Vloerbedekking
Vloerbedekkingen in de vorm van tapijt, vinyl, laminaat etc. Van den Eijnde Wonen & Interieur heeft het allemaal

Van den Eijnde woninginrichting heeft de beste merken in haar assortiment:

Bonaparte tapijt

De Bonaparte collectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch. Van bijna elk Bonaparte tapijt kun je een persoonlijk en uniek vloerkleed (laten) maken, precies in de maat én kleur die passen bij jouw interieur. Stem de kleur van het kleed af op een mooi meubelstuk of een andere eye catcher in huis. Door het vloerkleed te combineren met je favoriete stoel of lamp maak je een hip kleurstatement, terwijl je interieur in balans blijft.
Lees meer >
Of bezoek onze Bonaparte microsite

Forbo biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor projecten en woningen. Hoogwaardige Marmoleum, vinyl en textiele vloerbedekkingen aangevuld met Coral schoonloopsystemen combineren functionaliteit, kleur en design; elke omgeving een totaalpakket aan vloeroplossingen.

 Monduleo vloeren

Met Moduleo® kiest u voor een duurzame vloer met een unieke look

De Moduleo® Design vloeren maken uw interieurdromen bereikbaar. Droom weg bij de honderden steen – en houtdessins uit onze collectie en laat je inspireren door de realistische en praktijkgerichte oplossingen.  Moduleo® Design vloeren bieden de elegantie en het detail van natuurlijke materialen, zonder de nadelen. Laat uw verbeelding de vrije loop en vertel met uw Moduleo® – vloer wie u bent.
Lees meer >

Desso tapijt

Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur.
Lees meer >
Of bezoek onze Desso microsite

Parade tapijt

Parade maakt rijke en luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort.

Lees meer >
Of bezoek onze Parade microsite

Van den Eijnde Woninginrichting & zonwering

Meer informatie of vragen over vloeren?
Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering in  Someren

Van den Eijnde Woninginrichting en zonwering is gelegen in het Brabantse Someren-Eind.
Someren-Eind is gelegen in de stedendriehoek EINDHOVENHELMONDWEERT. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop.  Someren is ook gunstig gelegen t.o.v. Heeze, Leende, Meijel, Asten, Deurne, Mierlo, Geldrop, Bakel, Milheeze, Maarheeze, Budel en Nuenen.

Bezoek ook onze Outdoor living website met alles over veranda's en zonwering! Klik hier